.

.

MAOWAO Moderan Dizajn Kanister Za spremanje Hrane sa hermetički Zatvorene Drvenim Poklopcem, stakleno Keramička Boca Za Skladištenje Hrane, Mat Banke Za čuvanje Hrane Plave i Bijele boje (120x160x115mm 1000ml)

MAOWAO Moderan Dizajn Kanister Za spremanje Hrane sa hermetički Zatvorene Drvenim Poklopcem, stakleno Keramička Boca Za Skladištenje Hrane,

HRK 74.94

Iznos
U prilagođenom obliku

★Plave i bijele linije svježa i svijetle, dajući vam razne fantazije i donosi vam osjećaj ugode.Владей im, stavi ga na zemlju. ★Izrađen od keramike, drveta i silikonske prstenove.Bamboo poklopac i силиконовое prsten čine hermetičan prostor za učinkovito brtvljenje skladišta. (Način pečaćenja : okrenite poklopac i istovremeno kliknite na nju). ★Pogodna za skladištenje i konzerviranje različitih sastojaka, uključujući kavu, šećer, čaj, brašno, konzerve, džemove, chutney, riža, začini, keks i sl. ★izgled mali i lako nositi sa sobom, tako da je svestran.Može se koristiti na otvorenom, može se koristiti u kuhinji, može se koristiti za uređenje dnevnog boravka. ★Širok raspon primjena, ne samo za čaj, također je odličan za skladištenje kave i čokolade lijekovi / sjemena / male nakit / kuhinjski začin / kave.Plave i bijele linije svježa i svijetle, dajući vam različite fantazije i donosi vam osjećaj ugode.Владей im, stavi ga na zemlju.Banke za skladištenje proizvoda-preduvjet za moderne kuhinje.On je idealan za skladištenje i konzerviranje različitih sastojaka, uključujući kompote, marmelade, chutney, riža, šećer, brašno, čaj, kava, začini, keks i sl. Elegantan dizajn : Glamurozni bijeli porculan kompliment bilo home dekor.To je idealan poklon za zagrijavanje.Gladak bijeli izgled pomoći će stvoriti bolesni zatišje i sretne osjećaje, uživanja kuhanja i večeru.Specifikacija : 1 10.5 cm*11.5 cm , 23.67 FL OZ 700ml 2 11.5 cm*16cm , 33.82 FL OZ 1000ml 【Naše usluge】ćemo koristiti lokalnom skladištu u Sjedinjenim američkim Državama za isporuku robe, tako da možete dobiti robu brže.

Glavna svojstva

1 10.5cm*11.5cm , 23.67 FL OZ 700ml 2 11.5cm*16cm , 33.82 FL OZ 1000ml :
【Our service】We will use the local warehouse in the United States to deliver the goods, so that you can receive the goods faster. :

Izbor kupca