.

.

YKK #10 Munja zavojnica u krugu od 2 ползунками na dvorište. Mnogo boja. Prodaja parcele na 5 metara. Molimo pogledajte naš drugi popis za veličine 5 i veličine 8 (5 yardi i 10 crnih klizača, crna)

YKK 10 Munja zavojnica u krugu od 2 ползунками na dvorište. Mnogo boja. Prodaja parcele na 5 metara. Molimo pogledajte naš drugi popis

HRK 53.97

Iznos
U prilagođenom obliku

Područja primjene : prozori, prtljaga, grubo sukno torbe, ruksaci, zaštitne i флотационные uređaja, sportske opreme, sjedalo, jelovnik za poseban program industrijskih proizvoda.Heavy-Duty / Негабаритный.Dostupna je u mnogim bojama.Druge dostupne veličine : Veličina 5 i 8. Napravljen u Americi.munje posvuda u našem svakodnevnom životu.Zatvarač YKK daleko superiorniji od drugih marki zatvarača i nadživjeti munje bez imena 10 do 1. Naša катушечная zatvarač YKK je izrađen od kontinuiranog komada экструдированной najlon konac, koja je formirana u lanac, što ga čini za više od snažne i fleksibilne za obuhvaćanje kutova od munje sa zubima.Kupnja munje po dvorištu-to je ekonomičan, jednostavan način da se kupi, i uvijek imate pravu veličinu munje za svoj projekt.Možete ga rezati običnim škarama, a klizači se može jednostavno priključiti, dovodeći lanac na jednoj strani puta, u prednji dio munje pod kutom od 45°, niveliranje završava.Nema potrebe za prestaje munje, tako da možete ravno šivanje preko munja.

Glavna svojstva

Izbor kupca