.

.

ZYSWP Pamuka i Lana Sklopivi Spremnik za pohranu donjeg rublja Organizatori Kutije za donje rublje Šalovi, Čarape u Grudnjak (Boja : siva veličina : 291234,5 cm)

ZYSWP Pamuka i Lana Sklopivi Spremnik za pohranu donjeg rublja Organizatori Kutije za donje rublje Šalovi, Čarape u Grudnjak (Boja : siva

HRK 131.10

Iznos
U prilagođenom obliku

Korištenje proizvoda : čuvajte grudnjaka, donje rublje, čarape, kravate, marame i sl. Хлопчатобумажный i lana materijal.Моющийся materijal.Dizajn rešetke.Lako pokupiti.Karakteristike : Pogodan za pohranu osobne odjeće, kao što su čarape, donje rublje i kravate.Prati, sklopivi dizajn, lako uklanja.Korištenje proizvoda : čuvajte grudnjaka, donje rublje, čarape, kravate, marame i sl. Хлопчатобумажный i lana materijal.Моющийся материалгридный dizajn.Karakteristike : Pogodan za pohranu osobne odjeće, kao što su čarape, donje rublje i kravate.Prati, sklopivi dizajn, lako uklanja.Product name : kutija za pohranu donjeg rublja Težina : 10+1 stanica 270дМатериал : pamuk i lan + PP board Package uključuje : 1 * Kutija za pohranu donjeg rublja (ne uključuje drugu odjeću na slici)1. Mjerenja su izrađene ručno, tako da mogu biti greške u rasponu od 1-2 cm ili 1-5 g. 2.Faktori kao što su osvjetljenje, kontrast i prikaz boja, mogu dovesti do toga da slike će izgledati malo drugačije, to ne ukazuje na bilo kakve probleme s kvalitetom proizvoda.3. Veličina temelji na stvarnim mjerenjima.Možemo povećati slike samo da bi se bolje prikazali detalje.

Glavna svojstva

Izbor kupca