.

.

El. alat za Graviranje Štand, 2 komada električnih alata za Graviranje Zidne Police Učvršćivanje Uređaja za 18-60 U Električne Bušilice/ M18 18 U Električne Bušilice za Pričvršćivanje(crna)

El. alat za Graviranje Štand, 2 komada električnih alata za Graviranje Zidne Police Učvršćivanje Uređaja za 18-60 U Električne Bušilice/

HRK 33.27

Iznos
U prilagođenom obliku

[Materijal] Fiksni temelj električne bušilice-to je ABS+PC литьевой tvrda plastika, robustan i izdržljiv i jednostavan za instalaciju. [Kompatibilnost] Pribor za električna bušilica može biti pogodna za электродрелей 18-60 U ili za pričvršćivanje электродрелей М18 18 V. [Upotreba] Kada je oprema zaslona ispravljanje električne bušilice snima električne bušilice, ona će biti fiksna na mjestu sa svojim vlastitim nošenje sigurno, električna bušilica ne padne, možete ga postaviti pod bilo kojim kutom, naopako ili polici ispod. [High praktičnost] S velikom praktičnošću ova donja ploča je poboljšanje za više praktična prilagode električne bušilice. [Pouzdan] Postolje s power tools omogućuje vam spremanje zajamčena kvaliteta, možete ga koristiti s povjerenjem.

Glavna svojstva

Izbor kupca