.

.

Trkač tepih za prom, Trkači prolaz Vjenčanje pribor Božićni party Dekoracije, Anti-Istrošenost Pogodna za unutarnju ili vanjsku aktivnosti, crkve, stadiona, magnitude dvorane (Boja : crna veličina : 1x15m)

Trkač tepih za prom, Trkači prolaz Vjenčanje pribor Božićni party Dekoracije, Anti-Istrošenost Pogodna za unutarnju ili vanjsku aktivnosti,

HRK 178.02

Iznos
U prilagođenom obliku

✔ Trkač na tepihu : Stvoriti elegantan stazu za hodanje u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.Bilo koje slavlje ili college postaju hiroviti s dodatkom ovog trkača!. ✔ Kvaliteta-izrađen od debelog materijala 70 GSM, debljina 1~2 mm, naš tepih piste za zabave, izgleda luksuzno. ✔ Dimenzije : Širina ovog tepih staze dijeli se na 1 metar, 1,2 metra i 1,5 metara.Molimo, odaberite željenu duljinu. ✔ U zatvorenom prostoru ili na otvorenom : koristite ovi trkači u zatvorenom prostoru, na primjer, u crkvi, teretanu ili dvorani ili na otvorenom, za stvaranje prolaz tamo gdje ga nema. ✔ UČINITE VAŠE VJENČANJE, MATURALNU VEČER ILI DAN ROĐENJA POSEBNO!.Koristite ovu visoko kvalitetnu stazu za zabave, sa crnim tepihom, ugodna za svaku posebnu noć.Izrađena je od visokokvalitetnog polipropilena.Visokokvalitetna crveni tepih ne samo da se nosi sa smanjenjem vrijednosti u područjima s intenzivnim prometom, ali i dodati dodir u vašu posebnu večer.Klasični hollywood eleganciju.

Glavna svojstva

Izbor kupca