.

.

Set od 6pcs! Žičanom pukovnije od nehrđajućeg Čelika 24 cm x 60 cm. Koristite u svojoj garaži, u kuhinji, kod kuće, u hotelu. Također pogodno za komercijalnu upotrebu, zoološkog vrta, skloništa za životinje.

Set od 6pcs! Žičanom pukovnije od nehrđajućeg Čelika 24 cm x 60 cm. Koristite u svojoj garaži, u kuhinji, kod kuće, u hotelu. Također

HRK 285.00

Iznos
U prilagođenom obliku

Koristite u svojoj garaži, u kuhinji, kod kuće, u hotelu.Također pogodno za komercijalnu upotrebu, zoološkog vrta, skloništa za životinje.Stvorite ugodan prostor, gdje je potrebno, uz pomoć ove žičanom regala.Sadrži 4 para разрезных rukava.Svaki element, sagrađen za smještaj ventilacije dizajna i težine do 600 kilograma, povećava protok zraka, a da pritom zadrže strukturni integritet.Set od 6pcs!Ukupna Diemension Ukupna dužina 60 cm.Širina 24 cm, Nosivost 450 kg.Pun boja Srebrna dorada Plemeniti čelik Materijal Nehrđajući čelik u popisu Da Stil Ventiliran Tip police Koristite Sve okoliša Vlažno okruženje Poslovni dizajn.Ova polica ima spojnu dizajn od nehrđajućeg čelika za nenadmašnu snagu i trajan эпоксидное premaz za zaštitu od hrđe i korozije.Rezultat možete ga sigurno koristiti u zoni pranje posuđa i u zamrzivaču ili hladnjaku.Visoka nosivost, Zahvaljujući svom sastavu materijala ova polica također ima visoku nosivost 450 kg.Visoka весовая kapacitet pomaže polici se prilagodi za rast poslovanja na razvoj potrebe skladištenja i širenje asortimana proizvoda.Vertikalna rebra rebra ove police prolaze sprijeda prema natrag, a ne s lijeva na desno, što olakšava utovar i istovar konzervi i druge predmete.Posebna вентилируемая dizajn omogućuje pravilnu cirkulaciju zraka, tako da to neće biti tako brzo skupljati prašinu.Svaka kupljena pukovnije dolazi s četiri para разрезных vrećice, koje se koriste za montažu police s kompatibilnim stupu (prodaje se zasebno).

Glavna svojstva

Izbor kupca