.

.

YOUR SUN Jump Rope Speed & Vagana Jump Ropes Podesiva Žičanom Konopca s Dodatnim kabelom kugličnih ležajeva Противоскользящая ručka Crossfit (Boja : B)

YOUR SUN Jump Rope Speed & Vagana Jump Ropes Podesiva Žičanom Konopca s Dodatnim kabelom kugličnih ležajeva Противоскользящая ručka Crossfit

HRK 133.50

Iznos
U prilagođenom obliku

Točno istomišljenika i откалиброванные za optimalne težine i ravnoteže, naše preskakanje užeta s podesivom dužinom pomaže graditi mišićnu masu, a istovremeno se poboljšava vašu agilnost i izdržljivost.S tim lagani fitness pribor ćete "huka" da ide.Kugličnih ležajeva premium klase u našoj скакалке sprečavaju uvijanje i savijanje i namijenjeni su za brze rotacije.U kombinaciji s olovkom 防滑 naša gradska uže vam nudi više kontroliranu i stabilan vježbanja.Dođi s uma!.Fleksibilna čelična pletena kabel duljine 3 m, podesiv na bilo koju dužinu, uz pomoć jednostavnih, ali u trajanju завинчивающегося mehanizam.Prekriven dugotrajan zaštitni sloj, ova konopca ne puca i ne kvari se, a također uključuje dodatni zaslon za vanjsku uporabu.Prijenosni i svestran, ovaj dinamičan konopca za odrasle je idealan za boksača, tako i za ljubitelje MMA i fitness.Zahvaljujući savršeno uravnotežen, нескользящим, высокопрочным plastičnim ручкам naša moderna gradska konopca je kralj džungle (teretana).Ako ste prije mislili, da ostanu u formi - to je zabavno, pričekajte dok ne probati naše скакалку-fitness za odrasle ili za obiteljski odmor, bez obzira na vašu motivaciju, možete razviti brzinu i agilnost, koordinaciju ruku i očiju i poboljšati ravnotežu pomoću preskakanje užeta!.Prednosti : 1. Profesionalni dizajn za fitness kluba, kuće ili teretanu центра2. Protuklizna ručka, udoban za držanje.3. Vesela i jednostavan za korištenje, prijenosni, dobiti torbu za nošenje besplatno 4. Glatko i brzo sa svakim вращением5. Lako podesiva dužina kabela.

Glavna svojstva

Izbor kupca