.

.

Plug in Music Player, Moderan dizajn Lagan, Kompaktan dizajn 3.5mm Stereo Zvučnici za Mobilne telefone i za tablete(crvena)

Plug in Music Player, Moderan dizajn Lagan, Kompaktan dizajn 3.5mm Stereo Zvučnici za Mobilne telefone i za tablete(crvena)

HRK 186.60

Iznos
U prilagođenom obliku

Kompatibilan je sa svim vrstama digitalnih uređaja, podržava 3,5-mm аудиоразъемы za pametne telefone, tablete, prijenosna računala, RAČUNALA, MP3 i MP4. Zvučnik prihvaća novi i jedinstveni modni dizajn, "bežičnu" koncept, a kompaktnom kućištu možete ponijeti ga sa sobom.Zvuk je čist i jak, a kvaliteta zvuka je čisto.Ga se može široko koristiti dok slušate muziku, gledate filmove, igrate igre, i tako na Jednostavan za korištenje i jednostavan za upotrebu.Jednostavno priključite audio jack 3,5 mm za uključivanje zvučnika, ne treba čekati.Lako nositi sa sobom‑male dimenzije, mala težina, može se staviti u džep, torbu i aktovku i tako dalje Uživajte u glazbi u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Značajke : 1. Zvučnik prihvaća novi i jedinstveni modni dizajn, "bežičnu" koncept, a kompaktnom kućištu možete ponijeti ga sa sobom.2. Jednostavan je za korištenje i jednostavan za upotrebu.Jednostavno priključite audio jack 3,5 mm za uključivanje zvučnika, ne treba čekati.3. Zvuk je jasan i jak, a kvaliteta zvuka je jasno.Ga se može široko koristiti dok slušate muziku, gledate filmove, igrate igre i tako Dalje 4.Lako nositi sa sobom‑male dimenzije, mala težina, može se staviti u džep, torbu i aktovku i tako Dalje Uživajte u glazbi u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu. 5.Kompatibilnost sa svim vrstama digitalnih uređaja, podržava 3,5 mm audio priključke za pametne telefone, tablete, prijenosna računala, RAČUNALA, MP3 i MP4.Specifikacija : Tip elementa : mini-ДинамикМатериал : АВЅБатарея : 2x AAA baterije (nisu uključene) Popis paketa : 1 x Mini zvučnik.

Glavna svojstva

Item Type:
Mini Speaker
Material:
ABS
Battery:
2xAAA Batteries (Not Included)
Package List:
1 x Mini Speaker :

Izbor kupca