.

.

QYER Elegantna Torbica za kontaktne leće, Obložen Torbica za očne leće, 3 para kontaktnih leća Prometni Torbica za osobnu higijenu Box Personality (Boja : prozirna)

QYER Elegantna Torbica za kontaktne leće, Obložen Torbica za očne leće, 3 para kontaktnih leća Prometni Torbica za osobnu higijenu Box

HRK 251.70

Iznos
U prilagođenom obliku

DIZAJN vratašaca : prometni torbica za objektiv jednostavan za rukovanje, пылезащитен i čist.ZADOVOLJITE NEKOLIKO SKUPOVA potrebama : Ova kutija se isporučuje sa 3 simpatično футлярами za kontaktne leće u jednoj kutiji, koja može zadovoljiti objektiv nekoliko boja i koristiti na putovanjima u isto vrijeme.Odnosi se SKRIPTE : torbica za objektiv je pogodan za dom, ured, turističke i druge prigode.LAKO PREPOZNATI : Stavite pravi kontakt u desni (ili lijevo) očiju je vrlo lako, jer je gornji dio našeg cool kutija za kontaktne leće ima u različitim bojama, tako da ćete uvijek znati koji od njih je lijevo i desno.ERGONOMSKI TOP : Torbica za dnevne kontaktne leće sigurno zatvara, tako da možete staviti u torbu, novčanik ili bilo koji prijenosni spremnik.Priča dotiče srca ljudi detaljima; posao stepenu detaljima; dobar blago osvojio srca detaljima.. kvalitetom, na koji možete dirati, jedinstvenost koja se ne može kopirati.Mi smo spremni nositi vaš istančan ukus na putu i stvoriti bolji svijet!Veličina : 13.4 * 7.1 * 23.5 Transparentan,jednostavan i čist.Zadebljanje dual kutije.Poklopac transparentno,da se jasno vidi stil,logo R se nalazi na dnu dual kutije, zbog karakteristika materijala na površini proizvoda mogu biti ogrebotine,što je normalno.Um pucati,dragi prijatelji ~Upute za kontaktne leće pratilac kutija : 1. Isperite čistom vodom prije i nakon uporabe.2. Nakon uvođenja 70% tekućine za pohranu u dvostruku kutiju držite leću (obratite pozornost da objektiv stavljen u kutiju,stavite ga na rub double kutije) i pritegnite poklopac.☆ Mjere opreza : 1. Kutiju za njegu ne može oprati deterdžentom,sapun i tako Dalje 2.Ako koristite dual kutije obratite pozornost na lijevu i desnu stranu.3. Ovaj proizvod je kompatibilan sa svim markama proizvoda za njegu.4. Preporučuje se zamjena ovaj proizvod svakih 3 mjeseca.Vaše zadovoljstvo - najveća podrška za trgovinu!Također se nadam da ćete proći našu dobru reputaciju oko vas prijateljima i podijelite s njima je to sreća i povjerenje.dobrodošli u sljedeći put!Želim vam sreću i dobro raspoloženje svaki dan.

Glavna svojstva

Izbor kupca