.

.

Pogodna za Pet Cat pri odabiru čaše za vino Lovely Višebojni Dog Sunglasses for Little Dog Cool Cat Eye Wear Razmišljanje pri odabiru čaše za vino Photos Props Pet priča o Igračkama(Brown)

Pogodna za Pet Cat pri odabiru čaše za vino Lovely Višebojni Dog Sunglasses for Little Dog Cool Cat Eye Wear Razmišljanje pri odabiru

HRK 285.30

Iznos
U prilagođenom obliku

Veličina : 9*7,3 vidi pružamo različite boje za vas to izabrati i ispuniti. S okruglim staklima i okviri od ružičastog zlata ove naočale za kućne ljubimce imaju jak punk stil koji će vašeg ljubimca stvarno cool. Ove naočale za kućne ljubimce idealni samo za male i srednje kućne ljubimce. Ove sunčane naočale za kućne ljubimce imaju jednostavan dizajn.Vaš ljubimac će osjetiti naprezanje ih nosi. Pakiranje list : 1 par * naočale.Količina primene : mala i srednja ljubimci Veličina : 9*7.3 cm Material : Metal Packing popis : 1 par * glasses Color : Višebojnipružamo izbor boja za vas to izabrati i ispuniti.S okruglim staklima i okviri od ružičastog zlata ove naočale za kućne ljubimce imaju jak punk stil koji će vašeg ljubimca stvarno cool.Ove naočale za kućne ljubimce idealni samo za male i srednje kućne ljubimce.Ove sunčane naočale za kućne ljubimce imaju jednostavan dizajn.Vaš ljubimac će osjetiti naprezanje ih nosi.Osim toga, dodali smo plastične ogrlice za kućne ljubimce, za uporabu s njima.

Glavna svojstva

Izbor kupca