.

.

Samsung A01 Torbica za telefon, Galaxy a01 Torbica za telefon, sa Zaštitnim ekrana, Tvrdi Gumeni Odbojnik HNHYGETE [šok-dokaz] Tvrdi traje od 360 Okretanjem Prstena Podmetače futrole za Samsung Galaxy A01 (crvena)

Samsung A01 Torbica za telefon, Galaxy a01 Torbica za telefon, sa Zaštitnim ekrana, Tvrdi Gumeni Odbojnik HNHYGETE [šok-dokaz] Tvrdi traje

HRK 24.84

Iznos
U prilagođenom obliku

1. Kompatibilan sa : Samsung Galaxy A01. 2. Samsung A01 Torbica za telefon Čvrst, atraktivan, jednostavan za instalaciju, zgodan domali prst. 3. Torbica za telefon Galaxy A01 s ugrađenim postoljem vam daje pogodnost da gledati video i filmove u načinu rada bez uporabe ruku s željenu udobnost i stabilnost. 4. Torbica za Samsung Galaxy A01 dobar i dobro sjedi.Korisno je uzeti. 5. Naši proizvodi dolaze s jamstvom od 90 dana.Ako imate bilo kakvih pitanja ili osjećate da je nezadovoljan, molimo vas, kontaktirajte nas na e-mail.Torbica za galaxy a01. Pitanje 1 : je li to sa Samsung Galaxy A01?.Odgovor : Da, on je i vrlo pogodan za Samsung Galaxy A01. Pitanje 2 : Je li rub trupa iznad ekrana telefona?.Odgovor : Malo je veći, oko 3 milimetra.Pitanje 3 : da li Je to zaštitna folija za ekran?.Odgovor : Da, svaka zaštitni poklopac dolazi sa zaštitnom folijom za ekran (plastike).Pitanje 4 : Podržava li torbica za telefon bežično punjenje?.Odgovor : Ne, torbica za telefon ne priznaje bežičnog punjenja.Molim vas, skinite ga, prije nego što se stavi na bežični punjač.Pitanje 5 : Zalijepljen li nosač magnetskom komplet za konzolu?.Odgovor : Da, on ima ugrađen metalni magnetni list, koji je stabilan u adsorpcija i može biti direktno адсорбирован na magnetski dizajnerski držač za automobil.

Glavna svojstva

Izbor kupca